Scroll to top

Spottune

Spottune er et unikt nyt lydssystem,
der optimerer kundeoplevelsen og lydkomfort

PLUG & PLAY: Spottune installeres let. Med belysningssporsystemet på plads kan de trådløse højttalere tilsluttes, hvor du vil. Dette giver dig mulighed
for at tilpasse og ændre det til dit nuværende butikslayout og inkorporere det i din dynamiske butiksrygrad i indhold, proAV og PA-systemer.

Den fleksible måde at streame musik

Juster lydstyrken på hver højttaler med den medfølgende software.

Dette tilføjer endnu et lag til kundeoplevelsen ved at overveje og tilpasse lydstyrken til at passe til alle dine forskellige kundescenarier. Spottune er kompatibel med de fleste lydkilder og integreres let i din eksisterende opsætning.

  • Spottune Cloud software overblik over adskillige butikker.

  • Spil forskellige musik i samme rum på samme tid (perfekt til shop-in-shop integration og forskellige fokusområder).

  • Stream hvad du foretrækker – Spottune håndterer input fra USB-musik, AUX (CD, mixere osv.) Og fungerer sammen med din indholdsudbyderboks.

  • Forprogrammer en lydrutine efter time, dag, uge eller måned og planlæg pauser såvel som hvor længe du vil have din musik til at spille, før den slukkes.

  • Robust trådløst transmissionslink. (1,9 GHz) – leverer perfekt lyd i ethvert miljø.

01

360° HØJTTALERSYSTEM

Nyt omnidirectional højttalersystem distribuerer alle frekvenser til hele rummet
– bedre lyd – bedre komfort – lavere lydstyrke.

02

FÆRRE HØJTTALERE

33% mindre end andre førende højttalersystemer.

03

HURTIG INSTALLATION

2 minutter pr. Højttaler.

04

TRÅDLØS

Sikker og robust musik flow.

05

CLOUD SOFTWARE

Spottune System kan administreres online til musik og kontrol.

Spottune ændrer den måde, folk oplever butikker, supermarkeder, hoteller og restauranter ved at lave et nyt lydsystem med skystyring.

Danmark er i et århundrede kendt for sin lydhistorie med fantastiske produkter og akustiske kompetencer. Det danske lydfirma Spottune blev grundlagt i 2018 af Søren Louis Pedersen og Christian Poulsen, som sammen har været pionerer inden for nye lydprodukter og oplevelser

Ideen – Opret et robust, trådløst radio-tv-lydsystem, der passer til eksisterende lysspor og er sat op inden for få minutter. Musik spiller en vigtig rolle i kundeoplevelsen, og med Spottune er god lyd forventningen

Ønsker I at arbejde målrettet og strategisk med
INSTORE EXPERIENCE på corporate eller kampagne niveau?

Vi arbejder ud fra en gennemtestet metode, der sikrer høj ROI på jeres investering. Kontakt os for en snak om jeres muligheder.