Scroll to top

BOSE case


Ottilia Case

Gæstfrihed – Hotel Ottilia

Beliggende i det gamle område af Carlsberg, København

Rooftop bar

Om projektet

Beliggende i det gamle område af Carlsberg i København, i en historisk bygning, der oprindeligt blev brugt som en silo til at huse malt og korn brugt af Carlsberg-ølbryggeriet. Ved renoveringen af stedet til et hotel i 2019 var målet at bevare den unikke atmosfære og arkitektur fra dets bryggeridage, som omfattede inkorporering af mange af de originale maskiner i indretningen og layoutet af rummet.

Hotellet har 155 værelser, et fitnesscenter, en Rooftop bar og restaurant, flere konferencelokaler i forskellige størrelser og et lobbyområde inde i den gamle silodel af ejendommen. Dipylon Hall, et af de større rum på hotellet, giver en spændende industriel atmosfære med et loungeområde med et 20 meter højt loft og tilbyder en række DJ’er eller live musik sessioner hver uge.

Den professionelle løsning

Bose Pro Partner Auditive Network leverede den fulde lydopsætning på hotellet ved hjælp af forskellige Bose Professional-produkter for at opfylde kravene i denne specielle installation.

Lydsystemet på Hotel Ottilia er et komplekst system med PowerMatch forstærkere og ControlSpace EX-1280C digitale signalprocessorer, der håndterer FreeSpace-højttalerne fordelt på alle fem etager. Systemet er opdelt i 17 forskellige zoner, så volumen kan kontrolleres uafhængigt for hver forudbestemt zone.

Brøchner Hotels ønsker at tilbyde de gæster, der bor på deres hoteller, en uforglemmelig lydoplevelse. De har oprettet deres egen afspilningsliste, der kører i hver af deres ejendomme, og alle Brøchner Hotels er vært for live-musik sessioner en gang om ugen. Disse unikke behov krævede en overlegen lydløsning, der også var diskret. Auditive Network blev valgt til at arbejde med et system bestående af RoomMatch Utility RMU105 og RMU108 overflademonterede højttalere og MB210 subwoofere installeret i Dipylon Hall for at give den bedste dækning for dette live-lydområde.

Bose højtaler
”Det er sjældent, at en klient forstår vigtigheden af god lyd. Men det gør Brøchner Hotels, hvilket gør det meget tilfredsstillende at arbejde med dem.
Hotel Ottilia er et lærerigt eksempel på, hvordan design, god akustik og velvalgte produkter kan danne en veldefineret lydoplevelse for gæsterne.
Vi har arbejdet tæt sammen med designerne for at sikre, at den overordnede stil og udseende bevares uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.”

— Jakob De Wittig, Project Manager, Auditive Network

Den fleksible måde at streame musik

Sammensætning af de udvalgte enheder, er med til at give en fantastisk lydoplevelse, inde som ude.

Til Hotel Ottilia projektet, har vi brugt følgende komponenter.

Dette tilføjer endnu et lag til kundeoplevelsen ved at overveje og tilpasse lydstyrken til at passe til alle dine forskellige kundescenarier.

Panaray-MA12EX-modular-columnar-array-højtaler

BOSE Panaray MA12EX

FreeSpace-360P-Series-II

BOSE FreeSpace 360P

FreeSpace-3-Series højtaler

BOSE FreeSpace 3 Series

EdgeMax-EM180-højtaker

BOSE EdgeMax EM180

ControlSpace-EX-1280C-conferencing-sound-processor

BOSE ControlSpace EX

PowerMatch-PM8250N effektforstærker

BOSE PowerMatch PM8250N

PowerMatch-PM8500N-effektforstærker

BOSE PowerMatch PM8500N

Kontrolcenter

BOSE Kontrolcenter CC-64

Kontrolcenter CC 16 zoner

BOSE Kontrolcenter CC-16 zone

Ønsker I at arbejde målrettet og strategisk med
INSTORE EXPERIENCE på corporate eller kampagne niveau?

Vi arbejder ud fra en gennemtestet metode, der sikrer høj ROI på jeres investering. Kontakt os for en snak om jeres muligheder.