Scroll to top

LYDBRANDING

Lydbranding er kunsten at sælge med lyd

Med lydbranding bruger vi lyd til at styrke din brand-identitet. Lyde har en stærk påvirkning på hjernen og bruges derfor mere og mere for at styrke budskabet til en virksomheds kunder.

Brand Sound

Har dit brand en lyd?

Tænk blot på Coca-Cola, McDonalds og Tuborgs Juleøl – ingen er i tvivl om, hvilket brand der er tale om når de bruger lyddesign i deres reklamer. Dit brand har også en lyd – selvom du ikke har tænkt over, eller defineret, lyden.

Dit brands lyd kan være musikalsk, eller non-musikalsk. Non-musikalsk/non-verbalt lydbranding kan være lyden af dit produkt eller lyden af din emballage (lydlogoer) eller verbalt såsom brandets navn eller slogan.

Strategisk lyddesign med målbar effekt

Flere brandguruer har udnævnt lydbranding som det nye scoop indenfor branding og lyd som det vigtigste element i opbygningen af et varemærke – foran syns og duftesans! Årsagen er enkel, hørelsen er er den bedste salgskanal..!

Vi er for alvor kommet videre i holdningen til lyd i forbindelse med markedsføring og kommerciel kommunikation. Lad os hjælpe jer og jeres kunder med at udnytte potentialet af lydbranding.

Lyd effekt
``Marketers that dont understand the power of music will simply be left behind``

— MCDONALD'S, CMO Mary Dillon

"Lyd er det vigtigste element i opbygningen af et varemærke
– foran billeder og dufte"

— Marketingguru, Martin Lindstrøm

Ønsker I at arbejde målrettet og strategisk med
lyd på corporate eller kampagne niveau?

Vi arbejder ud fra en gennemtestet metode, der sikrer høj ROI på jeres investering. Kontakt os for en snak om jeres muligheder.